Népszava: Elhangzott a Néppárt frakcióülésén, hogy kizárás vagy felfüggesztés lesz

POLITIKA
2019 március 14., 08:32
comments 269

A Népszava információi szerint az Európai Néppárt EP-frakciójának strasbourgi ülésén elhangzott, a párt március 20-ai ülésén

a Fidesz tagságának felfüggesztésére, vagy a párt kizárására tesznek javaslatot.

A lap szerint Joseph Daul pártelnök a tanácskozáson azt mondta, ha a küldöttek elutasítják az előterjesztést, vagyis nem akarnak szavazni róla, akkor el fog gondolkodni azon, hogy érdemes-e megmaradnia a tisztségében.

Manfred Weber budapesti látogatása után a Euronewsnak azt mondta, nem tárgyalt Orbánnal, egyszerűen csak megmondta neki, mit kell tennie. Weber politikai ambícióiról részletesen itt írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.