A Szabad sajtó útjától a Kossuth térre vonultak az ellenzéki tüntetők

Délután 5 után nem sokkal a Szózat közös eléneklésével véget ért a Szabad sajtó útjára összehívott közös ellenzéki megemlékezés, amin civilek és aktivisták mellett az ellenzék minden, kicsit is komolyan vehető erejének képviselője felszólalt. A tömeg innen az Astorián, a Deák téren és a Bajcsy-Zsilinszky úton át a parlament elé vonult.

Fotó: botost/444.hu

A tüntetésen felszólalásában Hadházy Ákos azt mondta, ő a Kossuth térről tovább megy majd az MTVA székházához, hogy kifüggessze az ellenzéki követeléseket, és kérte a demonstrálókat, hogy akinek van kedve, tartson vele a Kunigunda útra.

Fotó: botost/444.hu

A Kossuth térről néhány százan indultak el Hadházyval a Kunigunda útra.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.