Németh Krisztián két gólt is lőtt a Sporting Kansas Cityben

3-0-ra ütötte ki a Sporting Kansas City a panamai Independiente de La Chorrerát a  CONCACAF Bajnokok Ligája (ez az amerikai Bajnokok Ligája) negyeddöntőjének visszavágójában, ezzel 4-2-es gólösszesítéssel az USA-beli csapat jutott tovább. Magyar szempontból ez azért fontos, mert a Sporting KC-ben elég sok magyar játékos van, a mostani kezdőcsapatban Németh Krisztián, Sallói Dániel és Baráth Botond is helyet kapott, Németh lőtt kettőt a csapat három góljából.

A Sporting KC-ban az edző is a magyar származású Vermes Péter, aki az amerikai válogatott fontos tagja is volt a 80-as évek végén és a 90-es évek elején.

A Sportingra a mexikói Monterrey vár az elődöntőben.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.