Hogyan lehet ezt szépen megfogalmazni? Érdekes gólokkal nyert a kiesés elől menekülő Puskás Akadémia az MTK ellen

Fordulatos meccset vívott egymással Felcsúton a Puskás Akadémia és az MTK - gondolhatná a magyar foci szerelmese, ha csak az eredményt látja. 3-2, előny itt, előny ott, utolsó pillanatban szerzett gól. 

Aki a sportfogadások szerelmese is, és érdekli, milyen apró kis nüanszokon múlik egy meccs sorsa, azoknak érdemes megnézi három jelenetet a meccsből. 

A harmadik percben járunk. Már az is szép, ahogy az MTK 29 éves ukrán kapusa, Artem Kicsak letaglózza a saját védőjét. De ami igazán bravúros, ahogy Kicsak a földön fekve, megnyúlva elüti a saját játékosa, Vass Ádám elől a megszerzett labdát, pont a felcsúti játékos elé. Aki aztán megszerzi a vezetést.

Fél órával később Kicsak, talán lehet úgy fogalmazni, megint nem áll a helyzet magaslatán. Egy hazagurított labdát, ahelyett, hogy előrevágna, gondosan megpróbál lekezelni, nem sikerül, mindenkivel megesik, elveszi tőle a felcsúti játékos. Ami ezután történik, az még annál is viccesebb, mint amit Kicsak produkált, a horvát Knezevics, a Puskás Akadémia legeredményesebb játékosa az üres kapu előtt elesik a labdába.  

Mindezek ellenére a félidőben 2-1-re vezetett az MTK, aztán jött a felcsútiak egyenlítő gólja. Kellett hozzá a bíró, aki szerint szabályos kézzel a labdába érni, és Kicsak, aki lassítva próbálta elérni a kapuja felé tartó labdát. Csak félig sikerült, de ebből egészen gól lett.

Aztán a Puskás Akadémia a 92. percben megszerezte a győzelmet is, Mioc 25 méterről lőtt, Kicak a kapufára paskolta a nem bombaerős labdát, a kipattanót Tamás Nándor öt méterről bepofozta. Ezzel a Puskás Akadémia 5 pontra került a kieső helytől. 

(via nso)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.