A Gozsdu Udvar közölte, hogy az összevert német topmenedzser társaságában bokszoló és muay thai harcos is volt

2019 március 19., kedd 13:46
417

Az előző pénteken a Bulinegyed egyik éttermének biztonsági őrei megvertek egy 57 éves német férfit és a két fiát. Szerdára beazonosították és elfogták a négy biztonsági őrt, ellenük súlyos testi sértés gyanújával indult eljárás, mindannyian szabad lábon védekezhetnek.

A Gozsdu Udvar Síp utca felőli bejárata Fotó: Google Street View

A Gozsdu Udvar társasház most közleményt adott ki az ő verziójukról. Azt írják: „A hírekbe bekerült három fős társaság egyik tagja thai bokszoló, a másik bajnoki címért küzdő nehézsúlyú bokszoló. A társaság hosszú percekig agresszíven kötözködött az üzletvezető hölggyel és a helyzetet kezelő biztonsági szolgálattal. A hatóságokkal együttműködő biztonsági cég sajnálja a történteket és belső vizsgálat után felfüggesztette az erőszakosan fellépő alkalmazottakat.”

Azt írják, a biztonsági cég a rendőrségnek bizonyítékként átadott egy videofelvételt, és a munkatársai arról számoltak be, hogy:

  1. A szórakozóhelyre bejutni próbáló vendégek közül a két fiú egyike nehézsúlyú magyar bajnoki döntőt vívó bokszoló, a másik muay thai harcos.
  2. A társaság órákkal azután, hogy a szórakozóhelyen vacsoráztak, ki akarta kerülni a bejutásra várók sorát.
  3. A társaság először az üzletvezető hölgyet hosszú percekig inzultálta majd egyikőjük meglökte, ekkor lépett közbe a biztonsági szolgálat.
  4. A jelenet végén alakult ki a sajnálatos konfliktus.

„Az éttermet és a biztonsági szolgáltatást nyújtó szerződött partnerünket utasítottuk az ügyben résztvevő őrök azonnali munka alóli felmentésére a hatósági vizsgálat lezárultáig” – írták, hozzátéve, hogy a Gozsdu Társasház és biztonsági szolgálata lakói és vendégei érdekében a jövőben sem tolerálja, hogy az éjszakában a többi vendéggel, munkatársakkal vagy nőkkel szemben erőszakosan lépjenek fel és magukat a békésen szórakozók elé helyezze bárki.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt