A magyaroknak csak az 5 százaléka gondolja úgy, hogy a bevándorlók erősebbé teszik az országot

18 országra kiterjedő felmérést készítette a Pew Research Center arról, hogyan vélekednek az emberek a bevándorlásról. Arra a kérdésre, hogy a bevándorlók erősebbé teszik-e az országot a munkájukkal és a tehetésgükkel, ezek a válaszok érkeztek:

Table showing the percent who say immigrants today make our country stronger because of their work and talents broken down by the demographic groups of age, education and income.

A 18 országból Magyarországon válaszoltak a legkevesebben igennek erre a kérdésre, a magyar 5 százalékos aránynál még a görög (10), az olasz (12) és az orosz (18 százalék) is lényegesen magasabb, igaz, ezekben az országokban már nagyobb eséllyel láttak is bevándorlót a lakosok.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.