Semjén: Csigavér

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Fidesz felfüggesztésével kapcsolatban az atv.hu-nak azt mondta: „A mi célunk az, hogy maradjunk a Néppártban és a Néppárt visszatérjen az alapító atyák értékeihez, ami a keresztény civilizáció és a nemzetek Európájának a gondolata. A jelenlegi helyzetben nagy hit kell a Néppárthoz, de nekünk nagy a hitünk.”

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a Mátyás király-emlékév fővédnöke érkezik az Európai sorsközösség a kereszténység védelmében – a Hunyadiaktól napjainkig címû konferenciára az Országház Felsőházi üléstermében 2018. november 14-én.Fotó: Koszticsák Szilárd/MTI/MTVA

Semjén Zsolt azzal kapcsolatban, hogy a KDNP-vel mi lesz ezután, Orbánt egyik kedvenc szavát használva azt mondta:

„Csigavér, mi maradunk, aztán pedig meglátjuk.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.