17 milliót ad a kormány egy könyvre, ami az Aranycsapatról szól

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a kormány egyetért Borsi-Kálmán Béla monográfiájának és Az Aranycsapat – és ami helyette következik című kötetének 2020-as kiadásával, ezért 17 millió 250 ezer forintot ad rá – írta meg a 24.

Varga Mihály pénzügyminiszternek a „sport népszerűsítésével összefüggő kiadások jogcímcsoport” terhére kell gondoskodnia az összegről.

Borsi-Kálmán Béla már több könyvet is írt a fociról (Pszeudo-fociesszék – Széljegyzetek a futball, a politika és az irodalom határvidékéről, Az Aranycsapat és a kapitánya. Sorsvázlatok a magyar futballpályák világából). (24)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.