17 milliót ad a kormány egy könyvre, ami az Aranycsapatról szól

A Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a kormány egyetért Borsi-Kálmán Béla monográfiájának és Az Aranycsapat – és ami helyette következik című kötetének 2020-as kiadásával, ezért 17 millió 250 ezer forintot ad rá – írta meg a 24.

Varga Mihály pénzügyminiszternek a „sport népszerűsítésével összefüggő kiadások jogcímcsoport” terhére kell gondoskodnia az összegről.

Borsi-Kálmán Béla már több könyvet is írt a fociról (Pszeudo-fociesszék – Széljegyzetek a futball, a politika és az irodalom határvidékéről, Az Aranycsapat és a kapitánya. Sorsvázlatok a magyar futballpályák világából). (24)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.