A Gozsdu udvar szóvivője a menedzserverésről: Az ilyen incidensek sajnos részei az éjszakai életnek

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Bő egy héttel azután, hogy egy német autógyár topmenedzserét és két fiát brutálisan összeverték a Bulinegyed egyik éttermének biztonsági őrei, megszólalt a Gozsdu Udvar szóvivője az ügyről. Hogy mi történt, azt a hatóság vizsgálja, mondta ATV Híradójának Heiszler Ákos, majd hozzátette, 

"saját hatáskörben a Gozsdu udvar biztonsági szolgálata fölmentette a munkavégzés alól a két őrt, egyszerűen azért mert ez a helyes eljárásrend egy ilyen esetben, hogy, aki személyi sérüléssel járó incidensbe keveredik, az ne dolgozzon egy darabig."

Beszédes, hogy eljárásrendet említ a szóvivő. A konkrét ügyről elmondta, hogy a három férfi

"10 percen keresztül verbálisan inzultál egy hölgyet, egy üzletvezető hölgyet és aztán a végén meglökik. Ezután alakult ki egy olyan verekedés, ami sajnálatos, de még egyszer el kell mondanom, hogy egy olyan helyen ahol 4 millió ember fordul meg egy évben és szórakozik és alkoholt fogyaszt, attól félek, hogy az ilyen incidensek sajnos részei az éjszakai életnek."

Heiszler meg sem próbálta tagadni azokat a beszámolókat, amik szerint korábban is módszeresen vertek össze vendégeket a biztonsági őrök.

"Ezeknek az incidenseknek egyike sem ok nélkül történt, ezt bárki beláthatja. Illetve, ha ok nélkül történt volna, akkor én most itt nem beszélgetnék önnel… mert az védhetetlen volna. Ezeknek az incidenseknek mindegyiknek volt előélete, háttere, nagyon sajnálatosak, hogy megtörténtek,"

jelentette ki. És a végső döbbenet: 

Heiszler Ákos szerint csak egyetlen esetben, a német menedzser és fiai ügyében indult rendőrségi eljárás.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.