A Gozsdu udvar szóvivője a menedzserverésről: Az ilyen incidensek sajnos részei az éjszakai életnek

2019 március 22., péntek 7:53
323

Bő egy héttel azután, hogy egy német autógyár topmenedzserét és két fiát brutálisan összeverték a Bulinegyed egyik éttermének biztonsági őrei, megszólalt a Gozsdu Udvar szóvivője az ügyről. Hogy mi történt, azt a hatóság vizsgálja, mondta ATV Híradójának Heiszler Ákos, majd hozzátette, 

"saját hatáskörben a Gozsdu udvar biztonsági szolgálata fölmentette a munkavégzés alól a két őrt, egyszerűen azért mert ez a helyes eljárásrend egy ilyen esetben, hogy, aki személyi sérüléssel járó incidensbe keveredik, az ne dolgozzon egy darabig."

Beszédes, hogy eljárásrendet említ a szóvivő. A konkrét ügyről elmondta, hogy a három férfi

"10 percen keresztül verbálisan inzultál egy hölgyet, egy üzletvezető hölgyet és aztán a végén meglökik. Ezután alakult ki egy olyan verekedés, ami sajnálatos, de még egyszer el kell mondanom, hogy egy olyan helyen ahol 4 millió ember fordul meg egy évben és szórakozik és alkoholt fogyaszt, attól félek, hogy az ilyen incidensek sajnos részei az éjszakai életnek."

Heiszler meg sem próbálta tagadni azokat a beszámolókat, amik szerint korábban is módszeresen vertek össze vendégeket a biztonsági őrök.

"Ezeknek az incidenseknek egyike sem ok nélkül történt, ezt bárki beláthatja. Illetve, ha ok nélkül történt volna, akkor én most itt nem beszélgetnék önnel… mert az védhetetlen volna. Ezeknek az incidenseknek mindegyiknek volt előélete, háttere, nagyon sajnálatosak, hogy megtörténtek,"

jelentette ki. És a végső döbbenet: 

Heiszler Ákos szerint csak egyetlen esetben, a német menedzser és fiai ügyében indult rendőrségi eljárás.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt