Ha minden kötél szakad, Uri Geller kész telepátiával megállítani a Brexitet

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Amikor már csak a csoda segíthet, akkor megjelennek a varázslók. 

Uri Geller sem véletlenül írt levelet régi jó ismerősének, Theresa May brit miniszterelnöknek, épp most, amikor a Brexit kiúttalan káosznak tűnik.

Szerencsére a végeláthatatlan vita eldőlt végre: az illuzionista kijelentette, hogy nem engedi kilépni Nagy-Britanniát az EU-ból.

Fotó: Mandoga Media/Picture-Alliance/AFP

A korábban Magyarországon is aktív izraeli-brit tévés személyiség „pszichikailag érzi”, hogy a britek nagy része ellenzi a Brexitet, ezért hiába csodálja May-t, kénytelen megfenyegetni: ha kell, telepátiával akadályozza meg, hogy kivezesse az országot Európából. Mivel ez elég durva lépés lenne, ezért arra kéri a miniszterelnököt, hogy inkább magától térjen jobb belátásra.

A neves kanálhajlító felidézi:

„Három évvel a miniszterelnöki kinevezésed előtt megjósoltam a győzelmedet, amikor megmutattam neked Winston Churchill kanalát a Cadillacemben, és arra kértelek, hogy érintsd meg.”

Érdemes lenne hallgatni Gellerre, olyan sokkal rosszabb már aligha lehet a brit kormány helyzete. (via Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.