Ha minden kötél szakad, Uri Geller kész telepátiával megállítani a Brexitet

elmebaj
2019 március 22., 22:37
comments 127

Amikor már csak a csoda segíthet, akkor megjelennek a varázslók. 

Uri Geller sem véletlenül írt levelet régi jó ismerősének, Theresa May brit miniszterelnöknek, épp most, amikor a Brexit kiúttalan káosznak tűnik.

Szerencsére a végeláthatatlan vita eldőlt végre: az illuzionista kijelentette, hogy nem engedi kilépni Nagy-Britanniát az EU-ból.

photo_camera Fotó: Mandoga Media/Picture-Alliance/AFP

A korábban Magyarországon is aktív izraeli-brit tévés személyiség „pszichikailag érzi”, hogy a britek nagy része ellenzi a Brexitet, ezért hiába csodálja May-t, kénytelen megfenyegetni: ha kell, telepátiával akadályozza meg, hogy kivezesse az országot Európából. Mivel ez elég durva lépés lenne, ezért arra kéri a miniszterelnököt, hogy inkább magától térjen jobb belátásra.

A neves kanálhajlító felidézi:

„Három évvel a miniszterelnöki kinevezésed előtt megjósoltam a győzelmedet, amikor megmutattam neked Winston Churchill kanalát a Cadillacemben, és arra kértelek, hogy érintsd meg.”

Érdemes lenne hallgatni Gellerre, olyan sokkal rosszabb már aligha lehet a brit kormány helyzete. (via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.