Ha minden kötél szakad, Uri Geller kész telepátiával megállítani a Brexitet

Amikor már csak a csoda segíthet, akkor megjelennek a varázslók. 

Uri Geller sem véletlenül írt levelet régi jó ismerősének, Theresa May brit miniszterelnöknek, épp most, amikor a Brexit kiúttalan káosznak tűnik.

Szerencsére a végeláthatatlan vita eldőlt végre: az illuzionista kijelentette, hogy nem engedi kilépni Nagy-Britanniát az EU-ból.

Fotó: Mandoga Media/Picture-Alliance/AFP

A korábban Magyarországon is aktív izraeli-brit tévés személyiség „pszichikailag érzi”, hogy a britek nagy része ellenzi a Brexitet, ezért hiába csodálja May-t, kénytelen megfenyegetni: ha kell, telepátiával akadályozza meg, hogy kivezesse az országot Európából. Mivel ez elég durva lépés lenne, ezért arra kéri a miniszterelnököt, hogy inkább magától térjen jobb belátásra.

A neves kanálhajlító felidézi:

„Három évvel a miniszterelnöki kinevezésed előtt megjósoltam a győzelmedet, amikor megmutattam neked Winston Churchill kanalát a Cadillacemben, és arra kértelek, hogy érintsd meg.”

Érdemes lenne hallgatni Gellerre, olyan sokkal rosszabb már aligha lehet a brit kormány helyzete. (via Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.