Lázár János a dohányzás után ma a multik élelmiszereit tiltotta be

Lázár János fideszes országgyűlési képviselő a Facebook-oldalára feltöltött videóban köpenyben és hajhálóban fenyegetést intézett és kimondta, hogy

tűrhetetlen.

Az egykori miniszter drámai zenei aláfestéssel tuningolva közölte a vele egy térben lévőknek, hogy "nem fog menni, hogy a multinacionális cégek Nyugat-Európa élelmiszeripari szemetét ráöntik az országra. 

Ezt nem lehet tűrni sokáig!""

"Jól teszik a multik, ha jó minőségű magyar terméket árulnak inkább, mert ez tűrhetetlen," tette hozzá. 

Lázár János legutóbb a dohányzást tiltotta be Magyarországon. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.