Zseni, de csaló gyökér: Mbappé nevetséges műeséssel próbált 11-est kiharcolni

2019 március 23., szombat 12:24
59

A teljesen értelmetlen idiotizmus magasiskoláját mutatta be a csodagyerek és világbajnok Kylian Mbappé az idegenbeli 4-1-es győzelemmel végződött Moldova-Franciaország Eb-selejtező utolsó pillanataiban.

 A meccs már a hosszabításba lépett, amikor a már biztos győztes franciák csatára kapura tört, eltolta a labdát a kirontó kapus mellett, majd, mivel mindeközben kissé hosszan tolta meg azt, hirtelen a levegőbe pattant és úgy tett, mintha elütötték volna. De mivel messziről is jól látszott, hogy a kapus bőven nem ért hozzá, Mbappé tizenegyes helyett egy megérdemelt sárgát kapott.

Mbappénak nem ez első ilyen esete, a világbajnokságon hirhedtté vált az a jelenet, amikor Uruguay ellen eljátszotta, hogy leütötték:

De villantott már a francia bajnokságban is, az Angers ellen például saját kamukirály csapattársát, Neymart szégyenítette meg egy egészen elképesztő mutatvánnyal:

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt