Néhány nap alatt a parklandi iskolai lövöldözés két túlélője is öngyilkos lett

Szombaton öngyilkos lett a parklandi iskolai lövöldözés egyik túlélője - erősítette meg a floridai rendőrség a Miami Heraldnak. A hír főleg azután sokkolta az Egyesült Államokat, hogy pénteken kiderült: Sydney Aiello, a lövöldözés másik túlélője is öngyilkos lett. Aiellóról a rendőrség azt is elárulta, hogy küszködött a tavaly februári tragikus események feldolgozásával, poszttraumás stressz-szindrómában szenvedett.

A második áldozatról ilyen információt nem közöltek, de valószínűsíthető, hogy tettéhez köze lehetett a lövöldözésnek.

A parklandi iskolai lövöldözés az Amerikai Egyesült Államok történetének legvéresebb iskolai lövöldözése volt, 2018. február 14-én a 19 éves Nikolas Cruz a floridai Parkland Marjory Douglas Stoneman középiskolájában 17 embert ölt meg és hetet megsebesített. (Axios)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.