Néhány nap alatt a parklandi iskolai lövöldözés két túlélője is öngyilkos lett

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szombaton öngyilkos lett a parklandi iskolai lövöldözés egyik túlélője - erősítette meg a floridai rendőrség a Miami Heraldnak. A hír főleg azután sokkolta az Egyesült Államokat, hogy pénteken kiderült: Sydney Aiello, a lövöldözés másik túlélője is öngyilkos lett. Aiellóról a rendőrség azt is elárulta, hogy küszködött a tavaly februári tragikus események feldolgozásával, poszttraumás stressz-szindrómában szenvedett.

A második áldozatról ilyen információt nem közöltek, de valószínűsíthető, hogy tettéhez köze lehetett a lövöldözésnek.

A parklandi iskolai lövöldözés az Amerikai Egyesült Államok történetének legvéresebb iskolai lövöldözése volt, 2018. február 14-én a 19 éves Nikolas Cruz a floridai Parkland Marjory Douglas Stoneman középiskolájában 17 embert ölt meg és hetet megsebesített. (Axios)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.