Fedettpályás „Ki a nagyobb fajvédő?” versenyt rendeztek a Parlamentben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A merce.hu írta meg, hogy hétfőn eljött a nap, amikor egy jobbikos egy fideszes fejét követelte elfogadhatatlan cigányozásból kifolyólag. 

Ilyen őrületes időket élünk. 

Ráadásul a téma kapcsán elhangzott a rendszerváltás utáni parlamentarizmus leghasogatóbb szóvicce is. 

Szombaton közöltünk egy zavarba ejtő 2008-as videót, amin a perzselő humoráról híres Pócs János fideszes képviselő azzal fenyegeti egyik cigány alkalmazottját, aki egy kazánban ül, hogy betüzeli, amiért rosszat tett. Pócs lapunknak azt állította, hogy a férfit saját kérésére fenyegette meg. Most, hétfőn a Parlamentben Csányi Tamás jobbikos képviselő kérdezte Varga Mihályt, hogy meddig tűrik a rasszizmust soraikban:

„Meddig tűrik meg Pócs Jánost soraik között? Meddig ütik el ezt a problémát Pócs-cselekvéssel?”

PÓCS-CSELEKVÉS! KI-PUR-CA-NOK! MEG-HA-LOK! 

A pénzügyminiszter szerencsétlennek, pontosabban nem szerencsésnek titulálta a videó elkészítését. A jobbikos képviselő a lehelet finom elhatárolódásra reagálva már nem farizeuskodott tovább, bevallotta, hogy azért nyúzza a Fideszt cigány-ügyileg, mert korábban őket is mindig ezzel piszkálták, és most szeretné visszaadni. Majd a magyar demokrácia templomának csarnokába kiáltotta, hogy a Fidesz a legszélsőségesebb párt Magyarországon. Varga Mihálynak sem kellett több, kapásból, oxival passzolta vissza a nyilaskeresztes labdát:

„Utalnék arra, hogy ha jól emlékszem, az ön pártjának soraiban ült az a fiatalember, aki beleköpött itt a Duna-parton, nem messze tőlünk a Parlamenttől, az ottani emlékmű cipőibe, úgy hogy azt kell hogy mondjam önnek, hogy először a saját háza táján söprögessen, utána kérdezzen bennünket.” Itt Varga Mihály Kulcsár Gergely, volt jobbikos képviselőre célzott, aki eddig megdönthetetlenül tartja a 90 utáni képviselői náculás hazai rekordját

Ha ez így nem volt elég, nézze meg a Mérce videóját!