Conor McGregor visszavonul

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Twitteren jelentette be a 30 éves ír Conor McGregor, hogy befejezi pályafutását. Az utóbbi években a mixed martial arts (MMA), azaz kevert harcművészetekben verekedő McGregor legutóbbi meccsét, még 2018 októberében botrányos körülmények között veszítette el az orosz Habib Nurmagomedov ellen, és utána az ír még fogadkozott, hogy visszavágót fog követelni. 

Fotó: Michael Reaves

McGregor az elmúlt évtized egyik legismertebb verekedőjévé nőtte ki magát, pályája csúcsán talán 2017-ben lehetett, amikor bokszmeccsen kapott ki kiütéssel Floyd Mayweathertől. 

Az ír bunyóst folyamatosan kísérték a botrányok is, 2018-ban ötnapi közmunkára ítélték, mert megtámadott egy buszt, melyen UFC-harcosok utaztak, idén pedig le is csukták Miamiben, mert összetörte egy rajongó telefonját, aki fotót akart vele készíteni. (BBC)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.