Conor McGregor visszavonul

sport
2019 március 26., 07:20
comments 72

Twitteren jelentette be a 30 éves ír Conor McGregor, hogy befejezi pályafutását. Az utóbbi években a mixed martial arts (MMA), azaz kevert harcművészetekben verekedő McGregor legutóbbi meccsét, még 2018 októberében botrányos körülmények között veszítette el az orosz Habib Nurmagomedov ellen, és utána az ír még fogadkozott, hogy visszavágót fog követelni. 

Conor McGregor (j) alaposan elverte Eddie Alvarezt a UFC könnyűsúlyú világbajnokságáért. McGregor az első ember, aki egyszerre két súlycsoportban is világbajnok. Michael Reaves/Getty Images /AFP
photo_camera Fotó: Michael Reaves

McGregor az elmúlt évtized egyik legismertebb verekedőjévé nőtte ki magát, pályája csúcsán talán 2017-ben lehetett, amikor bokszmeccsen kapott ki kiütéssel Floyd Mayweathertől. 

link Forrás

Az ír bunyóst folyamatosan kísérték a botrányok is, 2018-ban ötnapi közmunkára ítélték, mert megtámadott egy buszt, melyen UFC-harcosok utaztak, idén pedig le is csukták Miamiben, mert összetörte egy rajongó telefonját, aki fotót akart vele készíteni. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.