Conor McGregor visszavonul

Twitteren jelentette be a 30 éves ír Conor McGregor, hogy befejezi pályafutását. Az utóbbi években a mixed martial arts (MMA), azaz kevert harcművészetekben verekedő McGregor legutóbbi meccsét, még 2018 októberében botrányos körülmények között veszítette el az orosz Habib Nurmagomedov ellen, és utána az ír még fogadkozott, hogy visszavágót fog követelni. 

Fotó: Michael Reaves

McGregor az elmúlt évtized egyik legismertebb verekedőjévé nőtte ki magát, pályája csúcsán talán 2017-ben lehetett, amikor bokszmeccsen kapott ki kiütéssel Floyd Mayweathertől. 

Az ír bunyóst folyamatosan kísérték a botrányok is, 2018-ban ötnapi közmunkára ítélték, mert megtámadott egy buszt, melyen UFC-harcosok utaztak, idén pedig le is csukták Miamiben, mert összetörte egy rajongó telefonját, aki fotót akart vele készíteni. (BBC)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.