Kik azok a Luxemburgban élő Lendvaiék, akik a Tesla új online reklámjának főszereplői?

A Tesla új online reklámarcai a Lendvai család tagjai, akik, mint egy online videóból kiderül, luxemburgi lakhelyükről például Ausztriába járnak síelni az elektromos kocsijukkal. Az egyperces filmecskében a két szülő beszél arról, hogy milyen érzés Teslával utazni.

Újabb szép magyar siker egy magyar családtól, amelyik idegenben sokra vitte?

Utánakutattam, sőt a végén beszélni is tudtam a nővel, így kiderült, hogy nem. Nicole Eckert-Lendvai német és az SAP szoftvercég projektmenedzsere. Christian Lendvainak pedig, aki a felesége elmondása szerint romániai, a nagyapja osztrák volt. Ő egyébként az EIB európai befektetési banknál dolgozik. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.