Most már miért nem lehetett megtartani ezt a fát karácsonyig?

ÉLET
2019 március 27., 18:20

Egy hónappal az eredeményhirdetés után váratlanul ketten is bejelentkeztek a Legnagyobb Karácsonyi Túlélő címre. Egy pesti és egy budai versenyző.

Az elmúlt három hónap első pillanatásra a pesti jelentkezőt viselte meg jobban. Vele csúnyán elbántak az ünnepek után, megcsonkították, pedig jól látszik, hogy ott vannak még azok a tűlevelek, ahol ott lehetnek. Az Üllői út terminátoraként próbál lelécelni a kukáktól. 

photo_camera Üllői út, március 27. Fotó: Olvasónk, Sándor

De akkor mit szóljunk a Pusztaszeri út hőséről, az elpusztíthatlan FÁRÓL, ami jó pár hónapja kivágva is az élet fája. Még most így pompázik. Ebben van anyag. 

photo_camera Pusztaszeri út, március 27.  Fotó: Olvasónk, Endre

Kevesebb, mint 9 hónap van már csak karácsonyig, miért kellett megszabadulni szegénytől? 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.