Most már miért nem lehetett megtartani ezt a fát karácsonyig?

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy hónappal az eredeményhirdetés után váratlanul ketten is bejelentkeztek a Legnagyobb Karácsonyi Túlélő címre. Egy pesti és egy budai versenyző.

Az elmúlt három hónap első pillanatásra a pesti jelentkezőt viselte meg jobban. Vele csúnyán elbántak az ünnepek után, megcsonkították, pedig jól látszik, hogy ott vannak még azok a tűlevelek, ahol ott lehetnek. Az Üllői út terminátoraként próbál lelécelni a kukáktól. 

Üllői út, március 27.Fotó: Olvasónk, Sándor

De akkor mit szóljunk a Pusztaszeri út hőséről, az elpusztíthatlan FÁRÓL, ami jó pár hónapja kivágva is az élet fája. Még most így pompázik. Ebben van anyag. 

Pusztaszeri út, március 27. Fotó: Olvasónk, Endre

Kevesebb, mint 9 hónap van már csak karácsonyig, miért kellett megszabadulni szegénytől? 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.