A románok gyúrnak a legtöbbet az unióban

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Európai Unió Statisztikai Hivatala, az Eurostat most hozta nyilvánosságra egy 2017-es felmérés eredményét, ami azt vizsgálta, hogy mennyit mozognak (edzenek, gyúrnak, végeznek fizikai aktivitást a munkahelyükön kívül) az egyes uniós országok állampolgárai.

A felmérés szerint a 16 év feletti EU-s lakosság 28 százaléka egyáltalán nem mozog semmit 27 százalék heti három órát, 17 százalék heti 3 és 5 óra között, és 28 százalék heti öt óránál többet edz.

A legtöbben Romániában mondták, hogy rendszeresen mozognak, a lakosság 96 százaléka, a legkevesebben Portugáliában (45 százalék) és Horvátországban (36 százalék). A magyarok hátulról a harmadik helyen állnak, nálunk a lakosság 50 százaléka mondta, hogy szokott edzeni.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.