Példátlan bravúr a fociakadémiák országában: a Kisvárdában egyetlen egy magyar kezdett a Fradi ellen, de őt is lecserélték egy légiósra

2019 március 31., vasárnap 10:59
155

Brazil kapus, két ukrán, egy görög és egy szerb a védelemben, ukrán, brazil, szerb, görög, portugál középpálya, és elől egy magyar támadó, Gosztonyi András. Így állt fel szombaton a Kisvárda a Ferencváros ellen.

Az egyetlen magyart is lecserélte Dajka László vezetőedző a 66. percben, és beküldte a pályára helyette az ukrán Melinket. Majd légiós váltott légióst (egy portugált egy brazil). A meccs végén öt percet kapott egy ukrán helyett a magyar Horváth Zoltán (aki első fokon bundázás miatt egy év felfüggesztett börtönt kapott februárban). A Kisvárdában van még légiós, de a román válogatott csatár, Grozav nem kapott lehetőséget, mert sérülés után még lábadozik, csak a kispadra fért oda. A román cserekapus bevetésére sem volt szükség a brazil cerberus helyett.

A Kisvárda nemzetközi csapata kikapott a 8 légióssal és három magyarral kezdő Fraditól, és kieső helyen áll az NBI-ben.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt