Példátlan bravúr a fociakadémiák országában: a Kisvárdában egyetlen egy magyar kezdett a Fradi ellen, de őt is lecserélték egy légiósra

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Brazil kapus, két ukrán, egy görög és egy szerb a védelemben, ukrán, brazil, szerb, görög, portugál középpálya, és elől egy magyar támadó, Gosztonyi András. Így állt fel szombaton a Kisvárda a Ferencváros ellen. 

Az egyetlen magyart is lecserélte Dajka László vezetőedző a 66. percben, és beküldte a pályára helyette az ukrán Melinket. Majd légiós váltott légióst (egy portugált egy brazil). A meccs végén öt percet kapott egy ukrán helyett a magyar Horváth Zoltán (aki első fokon bundázás miatt egy év felfüggesztett börtönt kapott februárban). A Kisvárdában van még légiós, de a román válogatott csatár, Grozav nem kapott lehetőséget, mert sérülés után még lábadozik, csak a kispadra fért oda. A román cserekapus bevetésére sem volt szükség a brazil cerberus helyett.  

A Kisvárda nemzetközi csapata kikapott a 8 légióssal és három magyarral kezdő Fraditól, és kieső helyen áll az NBI-ben. 

Már nyomdában a MAKRO

Lépj be a Körbe október 20-ig, hogy október végén neked is küldjünk egy tiszteletpéldányt.

Belépek
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.