Példátlan bravúr a fociakadémiák országában: a Kisvárdában egyetlen egy magyar kezdett a Fradi ellen, de őt is lecserélték egy légiósra

Brazil kapus, két ukrán, egy görög és egy szerb a védelemben, ukrán, brazil, szerb, görög, portugál középpálya, és elől egy magyar támadó, Gosztonyi András. Így állt fel szombaton a Kisvárda a Ferencváros ellen. 

Az egyetlen magyart is lecserélte Dajka László vezetőedző a 66. percben, és beküldte a pályára helyette az ukrán Melinket. Majd légiós váltott légióst (egy portugált egy brazil). A meccs végén öt percet kapott egy ukrán helyett a magyar Horváth Zoltán (aki első fokon bundázás miatt egy év felfüggesztett börtönt kapott februárban). A Kisvárdában van még légiós, de a román válogatott csatár, Grozav nem kapott lehetőséget, mert sérülés után még lábadozik, csak a kispadra fért oda. A román cserekapus bevetésére sem volt szükség a brazil cerberus helyett.  

A Kisvárda nemzetközi csapata kikapott a 8 légióssal és három magyarral kezdő Fraditól, és kieső helyen áll az NBI-ben. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.