Gyertyagyújtással emlékeztek meg a HírTv-ről

A HírTv Szentendrei úti székházánál tartottak a televízió munkatársai megemlékezést vasárnap este.

Bár nem a HírTv, hanem az EchoTv szűnik meg, ez mégis a HírTV-seket érintette igazán, a tévé ugyanis 180 munkatársától válik meg.  A csatorna ugyanis beköltözik az Echo Tv szerkesztőségébe.

„... bár a csatorna Hír Tv néven megy tovább, lényegében a megszűnő Echo »megbízhatóbb« munkatársaival töltik fel az állományt” - írja a Magyar Hang. (Hvg/Magyar Hang)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.