link Forrás

Pócs János: Böjtben nem nyilatkozom

video
2019 április 01., 14:21
comments 370
  • Pócs János nem akar lemondani a kazános videó miatt. Hétfőn a Parlamentben azt mondta, a Fidesz-frakcióban ez fel sem merült. Igaz, nem szívesen szólalt meg az ügyben, mert éppen böjtben van.
  • A fideszes képviselőről néhány napja került elő egy felvétel, amin az egyik roma alkalmazottját azzal fenyegeti, hogy elégeti egy kazánban.
  • A Fidesz hivatalosan csak annyit reagált, hogy a videó nem volt szerencsés. Majd Farkas Flórián pedig kiállt mellette.
  • Ugyanakkor az Országos Roma Önkormányzat Pócs János lemondását és bocsánatkérését követelte. De valószínűleg egyik sem fog megtörténni, mert Pócs szerint az ORÖ csak politikai szempontokat mérlegelt, amikor elítélte.
  • Mivel a Parlament Kék társalgóján túl már nem lehet forgatni, ezért az interjúk második felét csak hangban tudtuk rögzíteni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.