Patthelyzet a BKV-nál: a dolgozók elégedetlenek a cég béremelési ajánlatával

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Patthelyzet, a BKV minden bizonnyal nem fog az eddig ajánlott 8 százalékosnál jobb ajánlatot tenni, a dolgozók pedig legalább 10 százalékot szeretnének, közölte az atv.hu-val az Egységes Közlekedési Vállalat elnöke. Naszályi Gábor szerint a vállalat jogi és humánpolitikai vezetője kijelentette: nincs több forrás, nem tudnak többet ígérni. 

Hozzátette: az érdekvédelmi képviselet szerda reggel tárgyalja meg, hogy elfogadják-e az ajánlatot, vagy ha nem, milyen lépéseket tegyenek. Korábban felfüggesztették a sztrájkelőkészítést, akár ezt is újra napirendre vehetik. 

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.