Azért kampányol a Fidesz az Európai Néppárt cuccaiban, mert azokat ajándékba kapta Brüsszelből

politika
2019 április 08., 13:51
comments 210

Hiába háborúzik a saját pártszövetségével is az emiatt fel is függesztett párttagságú Fidesz, a hétvégén elindult EP-kampányban mégis az Európai Néppárt cuccaiban árasztották el az utcát a magyar kormánypárt aktivistái. 

photo_camera A szív fölött az EPP logója.  Fotó: György István/Facebook

Szombaton megírtuk, hogy a fideszeseken van EPP-s logós baseballsapka, kabát, póló, táska, többféle színben. 

Csak feltételeztük, hogy a Néppárt küldte a több rakomány kampányterméket, a Fidesz aztán megerősítette ezt most az Index kérdésére

Mint írják:

„Nincs ebben semmi meglepő, ezek hivatalos EPP kampánytárgyak, melyeket az EPP minden tagpártja rendszeresen megkap, a Fidesz pedig az EPP tagpártjaként indul a választáson. Mi azért küzdünk, hogy visszafordítsuk az EPP balratolódását és megakadályozzuk, hogy a Néppárt beálljon a bevándorláspárti koalícióba. Ha ez sikerül, akkor ezek az EPP-s holmik a jövőben is jók lesznek valamire”.

De persze a Fidesznek ebben is vannak kurucai. Boldog István valami egészen egyedi kiegészítőt villantott. Nem NER-mellény, de nem is megkülönböztető mez, hanem a kettő egyben:

link Forrás

A hívek sem lehet könnyű dolguk, hogy akkor most akiknek aláírnak, azoktól le is kéne lépni azonnal. 

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.