Karácsony szerint mindenképpen lesz előválasztás

Facebookon írta Zugló főpolgármesternek készülő polgármestere, hogy 

„Budapesti előválasztás lesz.”

miután kiderült, hogy Puzsér Róbert és az LMP annyira berágott, hogy az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Momentum megállapodott egyes kerületi polgármesterjelöltek személyéről, hogy kiszállnak az előválasztásos egyeztetésből. Az sajnos nem teljesen világos, hogy pontosan mi értelme lesz egy olyan előválasztásnak Budapesten, amin Karácsony Gergely mondjuk csak a liberálisok jelöltjével Sermer Ádámmal mérkőzik.

Puzsér egyelőre nem posztolt a témáról direktben a Facebookra. Egy órája csak a Momentum egy két évvel ezelőtti, 2017-es posztjának screenshotját tette ki, amiben a párt azt írja, hogy 2018-ban egyedül indulnak a választáson, és mellé tett egy friss listát arról, hogy most, 2019-ben mely kerületekben indulnak Momentumos jelöltek az MSZP-DK-Párbeszéd-Momentum megállapodás alapján.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.