Még soha, semminek nem örült úgy televíziós műsor stúdióközönsége, mint mikor Németh Szilárd elmondta Bayer Zsoltnak, hogyan fogyasztja a pacalt

gasztronómia
2019 április 8., 10:13
comments 410

Túl keveset nézem Bayer Zsolt televíziós showműsorát, a Bayer Showt, ami nemrég költözött az Echo Tv-ről a Hír Tv-re, de mostantól ez máshogyan lesz. A tegnap esti adás vendége Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a honvédelmi minisztérium államtitkára és nem országos birkózóbajnok volt, akivel Bayer többek között a gasztronómiáról beszélgetett, illetve, hogy politikustársa hogyan fogyasztja a pacalt, a marhapörköltet és a lecsót. 

A beszélgetésből Lengyel-Szabó Péter, az Index videós újságírója csinált olyan erejű összeállítást, amilyen a magyar mozgókép történetében utoljára talán a Szindbád velőscsontos jelentében volt látható.

Viszont egy nagyon fontos pillanat kimaradt, amikor Némethet megtapsolja a közönség, amiért a pacalt a sertésborda porcogós részével együtt készíti.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt