Még soha, semminek nem örült úgy televíziós műsor stúdióközönsége, mint mikor Németh Szilárd elmondta Bayer Zsoltnak, hogyan fogyasztja a pacalt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Túl keveset nézem Bayer Zsolt televíziós showműsorát, a Bayer Showt, ami nemrég költözött az Echo Tv-ről a Hír Tv-re, de mostantól ez máshogyan lesz. A tegnap esti adás vendége Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, a honvédelmi minisztérium államtitkára és nem országos birkózóbajnok volt, akivel Bayer többek között a gasztronómiáról beszélgetett, illetve, hogy politikustársa hogyan fogyasztja a pacalt, a marhapörköltet és a lecsót. 

A beszélgetésből Lengyel-Szabó Péter, az Index videós újságírója csinált olyan erejű összeállítást, amilyen a magyar mozgókép történetében utoljára talán a Szindbád velőscsontos jelentében volt látható.

Viszont egy nagyon fontos pillanat kimaradt, amikor Némethet megtapsolja a közönség, amiért a pacalt a sertésborda porcogós részével együtt készíti.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.