Never forget: 1 éve üvöltötte be a köztévé élő adásába a magyar Nostradamus, hogy: „Óráid vannak hátra, Orbán!”

évforduló
2019 április 08., 13:43

2018. április 8-án az M1 választási műsorában kapcsolták a londoni tudósítót, aki arról beszélt, hogy pár perccel a zárás előtt is sok szavazó áll sorban a Westminster-székesegyháznál. Amikor ott tartott, hogy kora délutánig mennyien adták le a szavazatukat, egy nagyon optimista úr az alábbi bekiabálással zökkentette ki:

„Orbán! Óráid vannak hátra, Orbán! Takarodj, Orbán!”

link Forrás

A szavazás lezárása után pár órával világos lett, hogy rekordmagas részvétel mellett a Fidesz-KDNP újabb kétharmados választási győzelmet ért el.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.