Never forget: 1 éve üvöltötte be a köztévé élő adásába a magyar Nostradamus, hogy: „Óráid vannak hátra, Orbán!”

évforduló
2019 április 08., 13:43
comments 310

2018. április 8-án az M1 választási műsorában kapcsolták a londoni tudósítót, aki arról beszélt, hogy pár perccel a zárás előtt is sok szavazó áll sorban a Westminster-székesegyháznál. Amikor ott tartott, hogy kora délutánig mennyien adták le a szavazatukat, egy nagyon optimista úr az alábbi bekiabálással zökkentette ki:

„Orbán! Óráid vannak hátra, Orbán! Takarodj, Orbán!”

A szavazás lezárása után pár órával világos lett, hogy rekordmagas részvétel mellett a Fidesz-KDNP újabb kétharmados választási győzelmet ért el.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt