Dübörög Schmidt Máriáék ingatlancége: 2,5 milliárdos osztalékot fizetnek ki

Kiváló évet zárt tavaly a többségében Schmidt Mária és gyermekei tulajdonában lévő BIF, írja a Portfolio. Az ingatlanokkal foglalkozó tőzsdei cég 

befektetési célú ingatlanállománya 8,38 milliárd forinttal 39,8 milliárd forintra nőtt 2017 végéről 2018 végére. 

Bár az eredmény az egy évvel korábbi 12,9 milliárd után tavaly 8,3 milliárd forint volt, a cég jól fizet a tulajdonosainak. Ha elfogadja az április végi közgyűlés, akkor a részvényeseknek összesen

2,568 milliárd forint osztalékot fizetnek ki.

Schmidt Mária és a NER közelsége a BIF-en is meglátszott tavaly. Többek közt

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.