Mészáros Lőrinc megvásárolta Csányitól az alcsútdobozi golfklubot

A Mészáros Lőrinc-féle Talentis Group Beruházás-szervező Zrt. megvásárolta az alcsútdobozi golfklubot üzemeltető céget Csányi Sándortól, írja a 24.hu. Az OTP-vezér még 2012-ben vette meg a klubot egy svájci-osztrák házaspártól, az akkori pletykák szerint kétmilliárdért. 

A Pannónia Golf és Country Clubot körbeölelik Mészáros földjei, és egy köpésre van attól a hatvanpusztai majortól, amit Mészáros Orbán apjától bérel, és ahol a néhai Nárcisz kutya élt.

A klubtagoknak a tulajdonosváltást úgy kommunikálták, hogy „az új tulajdonos (...) a jövőben is támogatni kívánja a hazai golfsportot és a magyarországi golfturizmus további fejlődését.”

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.