4 méhet szedtek ki egy tajvani nő szemhéja alól

Egy He nevű tajvani nő a héten kórházba ment, mert bedagadt a szeme. A 29 éves nő fertőzésre gyanakodott, az orvos azonban 4 karcsúméhet talált a szemhéja alatt. A nő orvosa szerint ilyen eset még nem fordult elő, ezeket a méheket vonzza az emberi izzadság, és azt gyakran isszák, olyan azonban nem szerepel a feljegyzésekben, hogy a szemhéj alá telepedtek és könnyel táplálkoztak volna.

A nő kezelőorvosa az esetről szóló sajtótájékoztatón azt mondta, először egy rovarlábra emlékeztető dolgot vett észre a szemhéj alatt, majd amikor lassan húzni kezdte, kibukkant a méh.

A nő egyébként egy hozzátartozója sírját gyomlálta, mikor belement valami a szemébe, de azt hitte, csak homok, ezért nem törődött vele különösebben. A fájdalmai azonban egyre erősebbek lettek. (Guardian)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.