Vajna Tímea havi 4 millióért lép be a Vajna-cég vezetésébe

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Március 1-jétől Vajna Tímea lett az AV Invetsments Kft., a Vajna-birodalom magyarországi érdekeltségeit összefogó holdingcég társügyvezetője - írja a G7. Bár a változást még nem jegyezték be, a szükséges iratok már beérkeztek a cégbíróságra.

A Vajna-örökség megmaradt részét összefogó cégnek még két ügyvezetője van, Kovács Andrea, Vajna bizalmasa és Samuel Russell Falconello, az elhunyt üzletember korábbi amerikai cégtársa. Az özvegy egyedül nem, csak Falconellóval közösen jogosult képviselni a céget, azaz nagy felelőssége nincsen.

Munkájáért azonban az év végéig havi 12500 euró, azaz jelenlegi árfolyamon valamivel több mint 4 millió forint díjazásra jogosult.

A Vajna-birodalom legfontosabb vállalatai azok, amik a kaszinókat működtetik, de ezeken kívül is vannak még benne cégek, a csoport értéke több 10 milliárd forint. A G7 szerint az öröklés körül még nincs minden eldöntve, hosszú eljárás is jöhet majd, hogy megállapítsák, mi kié lesz. A TV2-nél az már látszik, hogy Vajna halála után szinte azonnal elkezdte átvenni a hatalmat a csatornánál Mészáros Lőrinc, azaz Orbán Viktor üzleti köre. (G7)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.