Vajna Tímea havi 4 millióért lép be a Vajna-cég vezetésébe

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Március 1-jétől Vajna Tímea lett az AV Invetsments Kft., a Vajna-birodalom magyarországi érdekeltségeit összefogó holdingcég társügyvezetője - írja a G7. Bár a változást még nem jegyezték be, a szükséges iratok már beérkeztek a cégbíróságra.

A Vajna-örökség megmaradt részét összefogó cégnek még két ügyvezetője van, Kovács Andrea, Vajna bizalmasa és Samuel Russell Falconello, az elhunyt üzletember korábbi amerikai cégtársa. Az özvegy egyedül nem, csak Falconellóval közösen jogosult képviselni a céget, azaz nagy felelőssége nincsen.

Munkájáért azonban az év végéig havi 12500 euró, azaz jelenlegi árfolyamon valamivel több mint 4 millió forint díjazásra jogosult.

A Vajna-birodalom legfontosabb vállalatai azok, amik a kaszinókat működtetik, de ezeken kívül is vannak még benne cégek, a csoport értéke több 10 milliárd forint. A G7 szerint az öröklés körül még nincs minden eldöntve, hosszú eljárás is jöhet majd, hogy megállapítsák, mi kié lesz. A TV2-nél az már látszik, hogy Vajna halála után szinte azonnal elkezdte átvenni a hatalmat a csatornánál Mészáros Lőrinc, azaz Orbán Viktor üzleti köre. (G7)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.