2020-ban Budapestről startolhat a Giro d'Italia

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kerékpárosok a Colosseum körül a 2018-as Giro d'Italia római zárószakaszán.Fotó: Massimo Valicchia/NurPhoto

A Cycling Weekly értesülései szerint 2020-ban Budapestről startolhat a három nagy háromhetes kerékpáros körverseny egyike, a hagyományosan legkorábban rendezett Giro d'Italia. Úgy tudják, hogy a Giro szervezője, az RCS Sport már meg is egyezett erről a főváros vezetésével.

Ezek szerint Budapesten tartják a hagyományos nagy rajtot, a Grande Partenzát. Azt írják, a hírt hivatalosan április 15-én jelenthetik be.

A lap értesülései szerint nem csupán a nagy startot, hanem összesen akár három szakaszt is Magyarországon rendezhetnek. (Via Index)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.