2020-ban Budapestről startolhat a Giro d'Italia

sport
2019 április 11., 09:20

Kerékpárosok a Colosseum körül a 2018-as Giro d'Italia római zárószakaszán.

A Cycling Weekly értesülései szerint 2020-ban Budapestről startolhat a három nagy háromhetes kerékpáros körverseny egyike, a hagyományosan legkorábban rendezett Giro d'Italia. Úgy tudják, hogy a Giro szervezője, az RCS Sport már meg is egyezett erről a főváros vezetésével.

Ezek szerint Budapesten tartják a hagyományos nagy rajtot, a Grande Partenzát. Azt írják, a hírt hivatalosan április 15-én jelenthetik be.

A lap értesülései szerint nem csupán a nagy startot, hanem összesen akár három szakaszt is Magyarországon rendezhetnek. (Via Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.