Leváltották a Momentum parkolási ügyben furán óvatoskodó ferencvárosi vezetőjét

Alig egy nappal azután, hogy a Momentum ferencvárosi szervezetőjének vezetője fura, a párt eddigi politikájának ellentmondó posztot rakott ki a Facebookra, már le is váltották a tisztségéből. A kerületi vezető arra hívta fel a figyelmet, hogy az ártatlanság vélelme kijár a parkolási pénzek eltüntetésében érintettnek látszó politikusoknak is. 

Az alapszervezeti elnök visszahívásáról a párt választmánya döntött, vasárnap. A párt közleményében ez áll: "A parkolási maffia létező jelenség Budapesten, és az ügy kivizsgálása minden önkormányzati vezető felelőssége. A Momentum mélységesen elítéli a korrupciót és annak minden formáját, függetlenül attól, hogy kormánypárti vagy ellenzéki szereplők állnak mögötte."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.