Együtt nácultak Ungváron az ukrán és a magyar szélsőségesek

külföld
2019 április 15., 05:36

Maszkkal a fejükön, egy "Európa értünk van, vagy senkiért" feliratú transzparenssel vonultak vasárnap Ungvár utcáin az ukrán szélsőjobboldali Kárpáti Szics és a magyarországi Légió Hungária tagjai. A két társaság még közös fényképeket is készített.

link Forrás

Ukrajnában amúgy zajlik a választási kampány, az elnökválasztás második fordulóját a hétvégén tartják. Abban a jelenleg regnáló, az első fordulóban alig 16 százaléknyi szavazatot szerző Petro Porosenko a semmiféle, hagyományos értelemben vett kampányt nem folytató, programját eddig nem ismertető humoristával, az első fordulóan 30 százalék fölötti szavazatot szerző Vologyimir Zelenszkijjel küzdhet meg. Utóbbinak a hétvégén lehetősége lett volna megvitatnia ezidáig teljesen ismeretlen politikai nézeteit riválisával, de nem ment el a kijevi stadionba szervezett nyilvános, televíziós vitára. (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.