Együtt nácultak Ungváron az ukrán és a magyar szélsőségesek

külföld
2019 április 15., 05:36
comments 75

Maszkkal a fejükön, egy "Európa értünk van, vagy senkiért" feliratú transzparenssel vonultak vasárnap Ungvár utcáin az ukrán szélsőjobboldali Kárpáti Szics és a magyarországi Légió Hungária tagjai. A két társaság még közös fényképeket is készített.

Ukrajnában amúgy zajlik a választási kampány, az elnökválasztás második fordulóját a hétvégén tartják. Abban a jelenleg regnáló, az első fordulóban alig 16 százaléknyi szavazatot szerző Petro Porosenko a semmiféle, hagyományos értelemben vett kampányt nem folytató, programját eddig nem ismertető humoristával, az első fordulóan 30 százalék fölötti szavazatot szerző Vologyimir Zelenszkijjel küzdhet meg. Utóbbinak a hétvégén lehetősége lett volna megvitatnia ezidáig teljesen ismeretlen politikai nézeteit riválisával, de nem ment el a kijevi stadionba szervezett nyilvános, televíziós vitára. (Via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt