Barlangi mentőbúvárok mentették ki egy barlangból a barlangi mentőbúvárt, aki tavaly 12 gyereket mentett ki Thaiföldön egy barlangban búvárkodva

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Josh Bratchley 24 órát töltött egy barlangban az amerikai Tennessee államban, miután barlangi búvárkodás közben elszakad társaitól, és egy üregben rekedt. Miután Bratchley nem kerül elő a víz alól a társai értesítették a hatóságokat, majd Floridából és Arkansasból érkezetek mentőbúvárok, akik megtalálták a föld alatt rekedt férfit egy levegővel teli üregben. Bratchley jó fizikai és mentális állapotban volt, de egyedül nem tudott kijutni a szűk és iszapos járaton át. Tavaly nyáron az egyébként meteorológusként dolgozó brit férfi részt vett abban a sikeres mentőakcióban, amiben 12 thaiföldi diákot és fociedzőjüket mentették ki egy barlangból 18 napon át. (Guardian)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.