Nem nagyon volt ura a helyzetnek Marsi Anikó a Tényekben

2019 április 19., péntek 8:02
479

Meglehetősen furcsa hanglejtéssel és artikulációval vezetett fel csütörtök este a TV2-n futó Tényekben Marsi Anikó egy riportot. A fideszes híradó műsorvezetője eleinte csak a hangsúlyozással bajlódott, a végére viszont már egyes szavak kimondása is gondot okozott a számára:

Marsi nemcsak a fenti felvezetőjében csúszott ki a szerepéből, a tegnapi Tények többi riportja előtt is akadtak problémái:

Marsi Anikó, aki épp nemrég ért fel szakmája csúcsára, amikor a Tényekben igyekezett lejáratni a 19 éves gimnazistát az ellenőrzőfüzetében található jegyeket sorolva, nem először produkált hasonlóan furcsa tüneteket a TV2 híradójában

Hogyan lett a magyar közmédia a propagandagépezet része?
A 444 új videójának bemutatóján, április 23-án Veiszer Alinda beszélget Uj Péterrel és Plankó Gergővel. Jegyek itt rendelhetők.

A legutóbbi eset alkalmával a TV2 kommunikációs menedzsere azt mondta, Marsi „influenzás megbetegedés tüneteit produkálva, lázasan ült be műsort vezetni a Tények stúdiójába. Reméljük, hogy a gyógyszeres kezelés mihamarabbi gyógyulást hoz nála"

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt