Nem nagyon volt ura a helyzetnek Marsi Anikó a Tényekben

Meglehetősen furcsa hanglejtéssel és artikulációval vezetett fel csütörtök este a TV2-n futó Tényekben Marsi Anikó egy riportot. A fideszes híradó műsorvezetője eleinte csak a hangsúlyozással bajlódott, a végére viszont már egyes szavak kimondása is gondot okozott a számára:

Marsi nemcsak a fenti felvezetőjében csúszott ki a szerepéből, a tegnapi Tények többi riportja előtt is akadtak problémái:

Marsi Anikó, aki épp nemrég ért fel szakmája csúcsára, amikor a Tényekben igyekezett lejáratni a 19 éves gimnazistát az ellenőrzőfüzetében található jegyeket sorolva, nem először produkált hasonlóan furcsa tüneteket a TV2 híradójában

Hogyan lett a magyar közmédia a propagandagépezet része?
A 444 új videójának bemutatóján, április 23-án Veiszer Alinda beszélget Uj Péterrel és Plankó Gergővel. Jegyek itt rendelhetők.

A legutóbbi eset alkalmával a TV2 kommunikációs menedzsere azt mondta, Marsi „influenzás megbetegedés tüneteit produkálva, lázasan ült be műsort vezetni a Tények stúdiójába. Reméljük, hogy a gyógyszeres kezelés mihamarabbi gyógyulást hoz nála"

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.