A Népszava egy hatalmas recskázással mutatta meg, milyen az, ha egy újság egy másik MSZP-s üzletember kezébe kerül

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Sok kényes olvasó húzza az orrát évek óta, amiért az elvileg független Népszava lényegében kormányzati kampányhirdetésekből él. Egy friss, minden túlzás nélkül tökéletesnek mondható kezdőmondat-kormányhirdetés páros láttán viszont az Orbán-rendszerrel legellenségesebb, Népszava-fikázó olvasók is csak tapsolhatnak. 

Ami hibátlan, az ugyanis mindentől függetlenül tapsot érdemel. Ez pedig nem lehetne jobb:

Talán csak ez:

vagy ez:

esetleg ez:

Igen, Tompa Imre újságíró-borszakíró cikke azzal a mondattal kezdődik, hogy 

"Tokaj városkájában sétálgatni olyasmi érzés, mintha az ember az újpesti bőrgyár hátsó falánál recskázna még egyet egy esős novemberi délutánon, mielőtt fölköti magát."

A Népszava nemrég került át Puch László oligarcha, egykori MSZP-s pártpénztárnok kezéből a szocialistaközelinek elkönyvelt Leisztinger Tamás üzletember kezébe. Reméljük, hogy ez a cikk nem magányos szigetnek, hanem egy új korszak hírnökének bizonyul.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.