A Népszava egy hatalmas recskázással mutatta meg, milyen az, ha egy újság egy másik MSZP-s üzletember kezébe kerül

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Sok kényes olvasó húzza az orrát évek óta, amiért az elvileg független Népszava lényegében kormányzati kampányhirdetésekből él. Egy friss, minden túlzás nélkül tökéletesnek mondható kezdőmondat-kormányhirdetés páros láttán viszont az Orbán-rendszerrel legellenségesebb, Népszava-fikázó olvasók is csak tapsolhatnak. 

Ami hibátlan, az ugyanis mindentől függetlenül tapsot érdemel. Ez pedig nem lehetne jobb:

Talán csak ez:

vagy ez:

esetleg ez:

Igen, Tompa Imre újságíró-borszakíró cikke azzal a mondattal kezdődik, hogy 

"Tokaj városkájában sétálgatni olyasmi érzés, mintha az ember az újpesti bőrgyár hátsó falánál recskázna még egyet egy esős novemberi délutánon, mielőtt fölköti magát."

A Népszava nemrég került át Puch László oligarcha, egykori MSZP-s pártpénztárnok kezéből a szocialistaközelinek elkönyvelt Leisztinger Tamás üzletember kezébe. Reméljük, hogy ez a cikk nem magányos szigetnek, hanem egy új korszak hírnökének bizonyul.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.