Csak a magyarok hajtanak követségi Teslákat az Egyesült Államokban

A Quartz összeszedte, hogy milyen autókból állnak az Egyesült Államokban működő külföldi diplomáciai képviseletek flottái. Ebből derült ki, hogy követségi Teslákat egyedül a magyarok regisztráltak: az egyiket a washingtoni követség, a másikat pedig a New York-i konzulátus használja. 

Fotó: Sun xinming/Imaginechina

A lap azt is megnézte, hogy egy-egy ország flottájának mekkora részét teszik ki a prémium kategóriás autók. Ezek szerint a magyar diplomatakocsik 38 százaléka számít felsőbb kategóriásnak az Egyesült Államokban. Igaz, a táblázatból nem derül ki, hogy pontosan hány darab autóból áll a magyar flotta. (via hvg.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.