Csak a magyarok hajtanak követségi Teslákat az Egyesült Államokban

A Quartz összeszedte, hogy milyen autókból állnak az Egyesült Államokban működő külföldi diplomáciai képviseletek flottái. Ebből derült ki, hogy követségi Teslákat egyedül a magyarok regisztráltak: az egyiket a washingtoni követség, a másikat pedig a New York-i konzulátus használja. 

Fotó: Sun xinming/Imaginechina

A lap azt is megnézte, hogy egy-egy ország flottájának mekkora részét teszik ki a prémium kategóriás autók. Ezek szerint a magyar diplomatakocsik 38 százaléka számít felsőbb kategóriásnak az Egyesült Államokban. Igaz, a táblázatból nem derül ki, hogy pontosan hány darab autóból áll a magyar flotta. (via hvg.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.