Férje helyébe lépett Vajna Tímea a Nobut üzemeltető cégben

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Ügyvezető lett Andy Vajna özvegye a Buno Vendéglátóipari Kft.-ben - írja a 24.hu

A cég üzemelteti a Nobu luxuséttermet, 2017-ben a kft-nek közel egymilliárd forint volt az árbevétele. A cégben ügyvezető maradt ugyanakkor Török Judit is, Vajna egykori bizalmasa, és a cégpapírok szerint mindketten önállóan képviselhetik a társaságot.

A Buno tulajdonosa Vajna egykori fő magyarországi vagyonkezelője, az AV Investments Kft., amelyben Tímea – ha nem is simán és automatikusan – ugyancsak elhunyt férje helyébe lépett az ügyvezető poszton. 

Fotó: Botos Tamás/444

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.