Férje helyébe lépett Vajna Tímea a Nobut üzemeltető cégben

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ügyvezető lett Andy Vajna özvegye a Buno Vendéglátóipari Kft.-ben - írja a 24.hu

A cég üzemelteti a Nobu luxuséttermet, 2017-ben a kft-nek közel egymilliárd forint volt az árbevétele. A cégben ügyvezető maradt ugyanakkor Török Judit is, Vajna egykori bizalmasa, és a cégpapírok szerint mindketten önállóan képviselhetik a társaságot.

A Buno tulajdonosa Vajna egykori fő magyarországi vagyonkezelője, az AV Investments Kft., amelyben Tímea – ha nem is simán és automatikusan – ugyancsak elhunyt férje helyébe lépett az ügyvezető poszton. 

Fotó: Botos Tamás/444

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.