Elfelejtették lerögzíteni a csatornafedőket, egy autó széttört, lefújták a Forma 1 első edzését

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Komikus jelenetekkel indult a Bakiban, városi pályán rendezett azeri Forma 1-es futam, az Azeri Nagydíj első szabadedzése. 

Alig kezdődött el a tréning, amikor a ferraris Leclerc áthajtott egy csatornafedőn. Ebből még nem lett baj, de amikor az utána nem sokkal érkező williamses Russell kereke is megütötte a fémlapot, az, mivel mint kiderült, nem rögzítették, felpattanva szétverte az autó alját. 

Ezután hamar kiderült, hogy a pályán nem ez volt az egyetlen hanyagul rögzített elem, így végül kénytelenek voltak lefújni az edzést. Ezek után egészen természetesnek tűnt, hogy a megsérült kocsit elszállító trélerrel nekimentek egy, a pálya fölött átívelő hídnak.

A szervezők ezután vad tempóban lehegesztettek minden mozdíthatót, így a délutáni, második szabadedzés már rendben el tudott kezdődni.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.