Három embert is elgázolt a vonat Pozsonyban ugyanazon a sínszakaszon

Szerdán kora este elgázolt a vonat egy 19 és egy 23 éves férfit Pozsony Ligetfalu városrészében egy vasúti átkelőben, ahol a fiatalok annak ellenére léptek a sínekre, hogy a sorompók le voltak eresztve, és lámpa is jelezte, hogy jön a vonat. Mindketten egy pozsonyi cégnek dolgoztak, és egy üzletbe tartottak a sínek túloldalán, azért léptek a vonat elé, mert hamarabb oda akartak érni a boltba.

Csütörtökön délután 500 méterre a ligetfalui átkelőtől egy kutyát sétáltató férfi került a vonat kerekei alá. (Paraméter.sk)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.