Kassai Viktor megint szarvashibát követett el, az Orbán Bal Keze és az Orbán Jobb Keze közötti Nb1-es meccsen

sport
2019 április 27., 15:17
comments 116

Kifejezetten kínos, a magyar futball szintjén is vállalhatatlan figurává kezd válni Kassai Viktor játékvezető. A világ egykori egyik legjobbja mostanában csak a látványos, meccseredményeket, adott esetben kiesést is befolyásoló szarvashibáiról ismert.

Azok után, hogy két hete, szintén a Puskás Akadémia meccsét vezetve döntetlen állásnál, az utolsó másodpercekben les címén elvette a Paks teljesen szabályos győztes gólját, most a másik irányba tévedett, amikor a Puskás ellen tizenegyest adott a Vidinek egy látványosan a 16-oson kívül elkövetett szabálytalanságért. 

A legtöbb hazai és külföldi meccsét Orbán Viktorral a díszpáholyban játszó, Orbán régi oligarcha barátjának tulajdonában lévő Vidi és a miniszterelnök által alapított Felcsút meccsén utóbbinak az volt szerencséje, hogy a videotonos Juhász “Stan” Roland középhátvéd és Kovácsik “Pan” Ádám kapus összehoztak nekik egy igen vicces öngólt, így lett 1-1 a végeredmény. 

Ennek következtében viszont a Kispest elleni mai meccsétől függetlenül máris a NER Liga bajnoka bajnok lett a Fidesz pártigazgatója által elnökölt Fradi, összesen a harmincadik alkalommal.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.