Kassai Viktor megint szarvashibát követett el, az Orbán Bal Keze és az Orbán Jobb Keze közötti Nb1-es meccsen

Kifejezetten kínos, a magyar futball szintjén is vállalhatatlan figurává kezd válni Kassai Viktor játékvezető. A világ egykori egyik legjobbja mostanában csak a látványos, meccseredményeket, adott esetben kiesést is befolyásoló szarvashibáiról ismert.

Azok után, hogy két hete, szintén a Puskás Akadémia meccsét vezetve döntetlen állásnál, az utolsó másodpercekben les címén elvette a Paks teljesen szabályos győztes gólját, most a másik irányba tévedett, amikor a Puskás ellen tizenegyest adott a Vidinek egy látványosan a 16-oson kívül elkövetett szabálytalanságért. 

A legtöbb hazai és külföldi meccsét Orbán Viktorral a díszpáholyban játszó, Orbán régi oligarcha barátjának tulajdonában lévő Vidi és a miniszterelnök által alapított Felcsút meccsén utóbbinak az volt szerencséje, hogy a videotonos Juhász “Stan” Roland középhátvéd és Kovácsik “Pan” Ádám kapus összehoztak nekik egy igen vicces öngólt, így lett 1-1 a végeredmény. 

Ennek következtében viszont a Kispest elleni mai meccsétől függetlenül máris a NER Liga bajnoka bajnok lett a Fidesz pártigazgatója által elnökölt Fradi, összesen a harmincadik alkalommal.


Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.