Kassai Viktor megint szarvashibát követett el, az Orbán Bal Keze és az Orbán Jobb Keze közötti Nb1-es meccsen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kifejezetten kínos, a magyar futball szintjén is vállalhatatlan figurává kezd válni Kassai Viktor játékvezető. A világ egykori egyik legjobbja mostanában csak a látványos, meccseredményeket, adott esetben kiesést is befolyásoló szarvashibáiról ismert.

Azok után, hogy két hete, szintén a Puskás Akadémia meccsét vezetve döntetlen állásnál, az utolsó másodpercekben les címén elvette a Paks teljesen szabályos győztes gólját, most a másik irányba tévedett, amikor a Puskás ellen tizenegyest adott a Vidinek egy látványosan a 16-oson kívül elkövetett szabálytalanságért. 

A legtöbb hazai és külföldi meccsét Orbán Viktorral a díszpáholyban játszó, Orbán régi oligarcha barátjának tulajdonában lévő Vidi és a miniszterelnök által alapított Felcsút meccsén utóbbinak az volt szerencséje, hogy a videotonos Juhász “Stan” Roland középhátvéd és Kovácsik “Pan” Ádám kapus összehoztak nekik egy igen vicces öngólt, így lett 1-1 a végeredmény. 

Ennek következtében viszont a Kispest elleni mai meccsétől függetlenül máris a NER Liga bajnoka bajnok lett a Fidesz pártigazgatója által elnökölt Fradi, összesen a harmincadik alkalommal.


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.