A főpolgármester-helyettes szerint nincs patkányinvázió, csak alaptalan ellenzéki riogatás

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

Jelenleg objektív körülmények alapján kijelenthető, hogy nincs patkányinvázió Budapesten, az ellenzék ugyanakkor alaptalanul riogat ezzel, ami azt mutatja, számukra már megkezdődött az önkormányzati kampányidőszak - mondta Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Arról is beszélt, hogy a Fővárosi Önkormányzat közbeszerzési bizottság kedden, nyílt ülésen fogadta el azt a szerződésmódosítást, amelynek eredményeként öt napon belül intenzív patkányirtó beavatkozás kezdődhet a főváros tíz belső kerületében, a nagy pályaudvarok környékén és a kiemelt közterületeken. 

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere (Fidesz-KDNP) úgy fogalmazott, a patkányozás semmi másról nem szól, minthogy azzal Karácsony Gergely, a Párbeszéd politikusa, zuglói polgármester megpróbálja elterelni a figyelmet saját alkalmatlanságáról.

A kormánypárti politikus kiemelte továbbá, hogy Karácsony Gergely egy módosító javaslatával kapcsolatban felmerült bennük a közveszéllyel való fenyegetés bűntettének gyanúja. Közölte, az ellenzéki politikus indítványában arról ír, a fővárosi patkányfertőzöttség miatt katasztrófaveszély áll fenn. Mindez azonban a Fidesz szerint éles ellentétben áll a Nemzeti Népegészségügyi Központ véleményével. (MTI)

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.