A Trónok harca történetének harmadik legnépszerűtlenebb epizódja lett a legutóbbi rész

MŰVÉSZET
2019 április 30., 09:40
comments 216

Hiába volt a valójában több évadon át tartó felvezetés, hiába hangolt rá a búcsúévad két első epizódja is, hiába volt majdnem mozifilm hosszúságú, az élők és a holtak nagy összecsapását elmesélő harmadik rész az egész nyolcévados széria egyik legnépszerűtlenebb darabjának bizonyult.

Leglábbis a Rotten Tomatoes szerint.

A rengeteg kritika összegzésével dolgozó gyűjtőoldalon a Hosszú éjszaka jelenleg 74 százalékon áll. Ez önmagában kifejezetten jó eredmény, csakhogy a Trónok harcának eddig epizódjai annyira magas osztályzatokat kaptak - köztük jó pár 100 százalékos is akadt - hogy ennél 8 év alatt csak két részt értékeltek kevesebbre a kritikusok. Ráadásul két olyan, évadokkal ezelőtti epizódot, amiket a brutalitásuk miatt kiugróan lepontoztak: az egyik az volt, amelyikben Sansát megerőszakolják, a másik az, amelyikben Theont megcsonkítják és megkínozzák.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.