Európamenettel ünnepli a Momentum Magyarország EU-csatlakozásának 15. évfordulóját

Tbg
POLITIKA
2019 május 01., 15:00
comments 147

300-400 emberrel az Andrássy úton menetel a Kodály Körönd felé a Momentum Mozgalom által szervezett demonstráció, jelentette helyszíni tudósítónk.

„2019. május 1-jén lesz 15 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. Akkor azt üzentük a világnak, hogy mi, magyarok, Európához tartozunk. 15 évvel később azonban azt látjuk, hogy egyre távolodunk Európától. És bár mi európaiak maradtunk, a kormány már régen nem az” -  írta a párt Facebook-oldalán.

A menetet egy kisteherautó vezeti fel, az alábbi felirattal:

A Kodály Köröndön beszédeket mondanak, helyszíni tudósítónk majd jelentkezik ismét.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.