Európamenettel ünnepli a Momentum Magyarország EU-csatlakozásának 15. évfordulóját

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

300-400 emberrel az Andrássy úton menetel a Kodály Körönd felé a Momentum Mozgalom által szervezett demonstráció, jelentette helyszíni tudósítónk.

„2019. május 1-jén lesz 15 éve, hogy Magyarország csatlakozott az Európai Unióhoz. Akkor azt üzentük a világnak, hogy mi, magyarok, Európához tartozunk. 15 évvel később azonban azt látjuk, hogy egyre távolodunk Európától. És bár mi európaiak maradtunk, a kormány már régen nem az” -  írta a párt Facebook-oldalán.

A menetet egy kisteherautó vezeti fel, az alábbi felirattal:

A Kodály Köröndön beszédeket mondanak, helyszíni tudósítónk majd jelentkezik ismét.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.