45 percre leállt Ferihegy forgalma, mert meghibásodott a FedEx áruszállító Boeingje

közlekedés
2019 május 02., 18:42
comments 55

Reggel 8 és 9 óra között több érkező és induló járat is várakozott a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, mivel meghibásodott a Ferihegyen reggel 8 órakor leszálló FedEx Boeing 757-200-as áruszállító repülőgépe, ami Bécsből jött Budapestre – írta meg az airportal.hu.

Azt írják, a repülőgép műszaki meghibásodás miatt nem tudta elhagyni a futópályát, a C jelű gurulóútnál megállt, majd riasztották a Repülőtéri Hivatásos Tűzoltóparancsnokság egységeit és a repülőtéri műszaki mentőket, akik átvizsgálták a gépet. A Boeing 757-est 8:25-kor vontatták le a 31L futópályáról, majd még kb. 20 percig nem használhatták a repülőgépek. (airportal.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.