Úgy tűnt, hogy a sporttörténet legnagyobb elalvását mutatta be a sznúkervilágbajnok, de ő megmagyarázta

A maga módján izgalmas sport a sznúker, de ritkán adódnak benne olyan drámai jelenetek, mint ami a négyszeres világbajnok, a két legutóbbi vébé döntőjét viszont elveszítő skót John Higgins és a szintén korábbi világbajnok ausztrál Neil Robertson mostani vébé-negyeddöntőjén történt.

Éppen Robertson volt soron, Higgins pedig szokás szerint a székén üldögélt a háttérben, amikor a tévénézők azzal a sokkoló látvánnyal szembesültek, hogy valaki megölte Higginst.

De ha nem ölte is meg, minimum elaltatta. Merthogy nagyon úgy nézett ki, hogy a skót legenda annyira mélyen szundít, hogy a nagy öntudatlanságban egészen hátrahajlik a székén.

Volt már olyan, hogy sznúkeres elaludjon meccs közben, de ilyen látványos azért nem szokott lenni a dolog.

Amikor Higginst meccs után szembesítették a felvétellel, állítólag hatalmas hahotázásban tört ki, majd azzal magyarázta a fura pózát, hogy - miközben a lehető legéberebb volt - egy, a feje fölött elhelyezett monitoron azt figyelte, hogyan taktikázik Robertson az asztalon, amit az ő pozíciójából élőben nem látott rendesen.

Ha aludt, ha nem, a negyedöntőt megnyerte 13-10-re.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.