A Pornhub megvenné a Tumblr-t, és a pornót is visszaengednék a mikroblogokra

tech
2019 május 03., 05:47
comments 163

A pornószolgáltató oldal erősen gondolkodik azon, hogy megvegye a Tumblr mikroblogplatformot, ami decemberben pont azzal okozott hatalmas csalódást a felhasználóinak, hogy letiltotta a pornót. Corey Price, a Pornhub alelnöke a BuzzFeednek megerősítette, hogy rendkívül érdeklődnek a Tumblr megváráslása után. És ha megveszik, újragondolják az oldal NSFW-szabályait.

A Pornhub alelnöke szerint a Tumblr egy biztonságos menedék volt azoknak, akik fel akarták fedezni vagy ki akarták fejezni a szexualitásukat, ezért megdöbbentette őket, amikor az új szabályokkal ki akarták irtani az erotika körül szerveződött közösséget a platformról, és sok embernek nem maradt más lehetősége, hogy felnőtt tartalmat osszanak meg.

Egyébként a Tumblr jelenlegi tulajdonosa, a Verizon pont vevőt keres, mivel nem igazán érték el vele a bevételi céljaikat.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.