Lázár Jánosra bízta a kormány a geszti Tisza-kastély felújítását

Egy csütörtökön megjelent kormányhatározat tovább bővítette Lázár János kormánybiztosi kinevezését. A visszavonult miniszter a mezőhegyesi ménesbirtok állami feladatainak koordinálása mellé most a „geszti Tisza-kastély, valamint a hozzá tartozó melléképületek, volt istálló és inaslak, Tisza-kripta, új szálláshely épületegyüttes, valamint a történeti kastélypark felújítási munkálatainak koordinálását és végrehajtását is megkapta. 

Fotó: Lázár János/Facebook

Nemrég Lázár János családi földjei mellett is épült egy kastély, majd tavaly tavasszal megjelent a vagyonnyilatkozatában, hogy 8 százalékos tulajdonrészt szerzett az épületet felhúzó Grosswiese Zrt.-ben is. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.