Lázár Jánosra bízta a kormány a geszti Tisza-kastély felújítását

POLITIKA
2019 május 03., 05:27
comments 111

Egy csütörtökön megjelent kormányhatározat tovább bővítette Lázár János kormánybiztosi kinevezését. A visszavonult miniszter a mezőhegyesi ménesbirtok állami feladatainak koordinálása mellé most a „geszti Tisza-kastély, valamint a hozzá tartozó melléképületek, volt istálló és inaslak, Tisza-kripta, új szálláshely épületegyüttes, valamint a történeti kastélypark felújítási munkálatainak koordinálását és végrehajtását is megkapta.

photo_camera Fotó: Lázár János/Facebook

Nemrég Lázár János családi földjei mellett is épült egy kastély, majd tavaly tavasszal megjelent a vagyonnyilatkozatában, hogy 8 százalékos tulajdonrészt szerzett az épületet felhúzó Grosswiese Zrt.-ben is.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.