Németh Szilárd megörült neki, hogy 33 év után újra fegyvert foghatott a kezében

Németh Szilárd honvédségi államtitkár, Fidesz-alelnök, országgyűlési képviselő, gasztronómiai guru és pörköltfőző mester rendhagyó képsorozatot tett közzé a Facebook oldalán.

Németh ezúttal nem fakanalat ragadott, hanem gépkarabélyt, és rendesen megsorozott vele egy fenyegető céltáblát!

A kordokumentumnak is beillő képsorozatot - illetve Németh a poszt mellé írt gondolatait - ihol láthatják/olvashatják:

Németh Szilárd elhivatottan célra tartFotó: Németh Szilárd/Facebook

„Utoljára 33 évvel ezelőtt, sorkatonaként volt AMD-65-ös gépkarabély és PA-63 pisztoly a kezemben. Nemrég az ezeket - és a pisztolyutódot, a Glock 17-et - felváltó új honvédségi kézifegyvereket, a Digitális Katona program eszközeit próbálhattam ki. A Bren 2 gépkarabélyt, a Scorpion EVO 3 géppisztolyt, és a P-07 illetve a hosszabb csövű P-09 pisztolyokat. A gépkarabélyt egy amerikai M4-essel össze is hasonlíthattam” - írta az államtitkár.

Németh Szilárd elsüti a fegyverétFotó: Forrás: Facebook

„A Česká zbrojovka gyár típusait egyelőre még Csehországban gyártják, s Kiskunfélegyházán szerelik össze. Azonban 2019 második félévtől már a gyártósorok is az alföldi üzemben lesznek” - írta az országgyűlési képviselő.

Németh Szilárd kukucskálFotó: Forrás: Facebook

„Ezekkel a világszínvonalú, de egyszerűen kezelhető fegyverekkel fogjuk ellátni a honvédeket, rendőröket, pénzügyőrüket, börtönőröket egyaránt” - írta a Fidesz-alelnök.

Németh Szilárd tüzelFotó: Forrás: Facebook

„Nekem a Scorpion és a P-09 jött be” - írta a gasztronómiai guru.

Németh Szilárd honvédkedikFotó: Forrás: Facebook

„Köszönöm Böröndi Gábor és Sándor Tamás tábornok uraknak, hogy a gyakorlatban is megismerhettem ezeket a modern fegyvereket!” - írta a pörköltfőző mester.

Németh Szilárd megsemmisíti az ellenségetFotó: Forrás: Facebook

„Hajrá Magyar Honvédség!” - írta Németh Szilárd.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.