Németh Szilárd megörült neki, hogy 33 év után újra fegyvert foghatott a kezében

POLITIKA
2019 május 03., 15:47

Németh Szilárd honvédségi államtitkár, Fidesz-alelnök, országgyűlési képviselő, gasztronómiai guru és pörköltfőző mester rendhagyó képsorozatot tett közzé a Facebook oldalán.

Németh ezúttal nem fakanalat ragadott, hanem gépkarabélyt, és rendesen megsorozott vele egy fenyegető céltáblát!

A kordokumentumnak is beillő képsorozatot - illetve Németh a poszt mellé írt gondolatait - ihol láthatják/olvashatják:

photo_camera Németh Szilárd elhivatottan célra tart Fotó: Németh Szilárd/Facebook

„Utoljára 33 évvel ezelőtt, sorkatonaként volt AMD-65-ös gépkarabély és PA-63 pisztoly a kezemben. Nemrég az ezeket - és a pisztolyutódot, a Glock 17-et - felváltó új honvédségi kézifegyvereket, a Digitális Katona program eszközeit próbálhattam ki. A Bren 2 gépkarabélyt, a Scorpion EVO 3 géppisztolyt, és a P-07 illetve a hosszabb csövű P-09 pisztolyokat. A gépkarabélyt egy amerikai M4-essel össze is hasonlíthattam” - írta az államtitkár.

photo_camera Németh Szilárd elsüti a fegyverét Fotó: Forrás: Facebook

„A Česká zbrojovka gyár típusait egyelőre még Csehországban gyártják, s Kiskunfélegyházán szerelik össze. Azonban 2019 második félévtől már a gyártósorok is az alföldi üzemben lesznek” - írta az országgyűlési képviselő.

Trigger warning: egy kép a fegyveres Németh Szilárdról. (Ugye, hogy a trigger warning nem csökkentette a szorongást?)
photo_camera Németh Szilárd kukucskál Fotó: Németh Szilárd/Facebook

„Ezekkel a világszínvonalú, de egyszerűen kezelhető fegyverekkel fogjuk ellátni a honvédeket, rendőröket, pénzügyőrüket, börtönőröket egyaránt” - írta a Fidesz-alelnök.

photo_camera Németh Szilárd tüzel Fotó: Forrás: Facebook

„Nekem a Scorpion és a P-09 jött be” - írta a gasztronómiai guru.

photo_camera Németh Szilárd honvédkedik Fotó: Forrás: Facebook

„Köszönöm Böröndi Gábor és Sándor Tamás tábornok uraknak, hogy a gyakorlatban is megismerhettem ezeket a modern fegyvereket!” - írta a pörköltfőző mester.

photo_camera Németh Szilárd megsemmisíti az ellenséget Fotó: Forrás: Facebook

„Hajrá Magyar Honvédség!” - írta Németh Szilárd.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.