Patai Mihály, az MNB új alelnöke vezetheti a tőzsdét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) azt javasolja, hogy Patai Mihály legyen a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) következő elnöke.

Az MNB a BÉT minősített többségi tulajdonosa, 80 százalék feletti részesedése van benne, így minden bizonnyal sikerül átvinnie az akaratát a május 21-i közgyűlésen.

Patait nemrégiben nevezték ki az MNB alelnökének. 2017 márciusa óta BÉT elnöke és vezérigazgatója ugyanaz a személy, Végh Richárd. A terv szerint Végh a vezérigazgatói posztját megtartaná. Patai 2008 és 2011 között már volt elnöke a BÉT-nek. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.